Градска библиотека "КАРЛО БИЈЕЛИЦКИ", Краља Петра I 11, 25101 Сомбор, 025/431-011, 025/482-827

Bebiteka - avgust

"Knjiga je san koji možeš da držiš u ruci" (Nil Gejman)

Danas smo u somborskom porodilištu, u okviru projekta Bebiteka, uručili poklone mamama Milijani i Maji i bebicama Dušanu i Mini. 

Prilog TV Sreće

http://www.biblioso.org.rs/public/uploads/vesti_2019/Bebiteka/avgust/bebiteka%20(2).jpg

Prvog rođenog dečaka i prvu rođenu devojčicu u avgustu mesecu obišli su Maja Vlajnić, bibliotekarka Gradske biblioteke "Karlo Bijelcki" i Boris Bećarević, komercijalni direktor Kompanije "Meteor Commerce".

******

maj 2019. godine, Nataša Turkić, direktorka Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" i Jeca Ilić, generalni direktor Kompanije Meteor Komerc u Somboru, posetili su u somborskom porodilištu prvu decu rođenu u maju, devojčicu Saru Lazendić i dečaka Fillipa Moravčića, i njihove majke.

jun 2019. godine, Vatroslav Dobrilović, šef logistike i tehnički direktor iz kompanije "Meteor Commerce" i Inja Firanj, bibliotekarka Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" posetili su u somborskom porodilištu prvu decu rođenu u junu. Uručili su poklone Ivani Alanov Varićaк i devojčici  Hani i Ljiljani Cvetićanin i dečaku Pavlu iz Apatina.

jul 2019. godine, Uručeni pokloni Sofiji i Danilu, prvorođenoj devojčici i prvorođenom dečaku u mesecu julu i majkama Gordani Radojičić iz Sombora i Dragani Segedi iz Čonoplje.