Градска библиотека "КАРЛО БИЈЕЛИЦКИ", Краља Петра I 11, 25101 Сомбор, 025/431-011, 025/482-827

Субрегионална радионица за библиотекаре у Сарајеву

Сомборска библиотека, редовно учествује на програмима које организује Гете-Институт у Београду, у циљу подршке библиотекама за развој индивидуалних стручних квалификација и унапређење понуде корисницима.

Овог пута гостовали смо на Субрегионалној радионици у Сарајеву у периоду од 26. до 28. 09. 2018. године.Тема радионице је била Медијска педагогија у билблиотекама, а циљ коришћење  практичних апликација  за обраду  фотографије и филма. Са колегама из Хрватске, Босне и Херцеговине, Републике Српске и Србије имали смо прилику да се упознамо  са  новим медијима и тако увидимо могућности које они пружају и олакшавају рад у библиотекама.

 Радионицу су водиле Бјанка Францез и Јудит Бетгер библиотекарке Градске библиотеке из Минхена, а учесник Сомборске библиотеке је била библиотекарка Дечјег одељења Радмила Лазаревић.

 

 

 

                                                                                                               

 

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: