Градска библиотека "КАРЛО БИЈЕЛИЦКИ", Краља Петра I 11, 25101 Сомбор, 025/431-011, 025/482-827

Трибина: Сомбор, Војводина, Србија и стварање Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца 1918.